Horizonti Podcast стана на една година

Измина 1 година от създаването на YouTube канала на Фондация "Хоризонти" https://www.youtube.com/channel/UC_0ViNkZKy_lYMp_K-kdD4Q -За тези 12 месеца прага на уютното ни студио прекрачиха не много на брой, но богати на качества гости. На поканите ни откликваха събеседници с интересни биографии, от разнообразни поприща - музика и театър, медицина и психология, пътешественици, социални предприемачи и фрилансъри. Благодарности към всички тях!
Говорихме си за храна, любов, за кучешка дисциплина, музикотерапия, генетика, аудиокниги и пари, с други думи неща от живота.
В нашия Подкаст преобладаваха теми свързани с живота на хората със зрителни увреждания и повечето гости бяха експерти от опит. Имаше и епизоди, в които на практика не споменавахме нищо свързано с нашата общност. Броят на абонатите ни в YouTube нараства, което ни мотивира да продължаваме да търсим интересни теми и събеседници.
Убедени сме, че умението да говорим от първо лице и да споделяме собствен опит е ключ към солидарност и позитивна комуникация, и в Horizonti Podcast ще продължим да го прилагаме.
Бихме искали нашите материали да достигнат до повече хора и за това разчитаме на Вас, нашите последователи. Отворени сме за идеи и обратна връзка и каним всеки от вас да Споделя впечатления, мнения, препоръки.
Можете да ни ледате, да коментирате и споделяте в канала ни в YouTube на адрес https://www.youtube.com/channel/UC_0ViNkZKy_lYMp_K-kdD4Qадрес и на фейсбук страницата на Фондация Хоризонти https://www.facebook.com/HorizontiFoundation title="Horizonti Podcast YouTube Пишете ни и на нашата ел. поща horizonti.podcast@gmail.com
През януари стартира сезон II с нови гости и теми.
Бъдете здрави!

Галерия: 
 лого на фондация Хоризонти
Категории: