Съобщение

EEA_Grantslogo_horizontiУважаеми колеги,
Благодарим за проявения интерес към учредяването на Мрежа по уеб достъпност. Както знаете, тази инициатива се осъществява с финансовата помощ на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИП 2009 – 2014 г., чрез която фондация „Хоризонти“ реализира своя проект „Гражданска инициатива за уеб достъпност в публичния сектор”.

До момента 11 организации са подали Заявления за участие в мрежата, като все още приемаме и индивидуални заявки от хора, експерти в уеб достъпността за хора със зрителни увреждания.
До края на месец Декември 2015 г. Организациите с потвърдено членство могат да се регистрират в изградения форум на мрежата, намиращ се на адрес http://webaccess.horizonti.bg/forum. Ако изпитвате затруднения при регистрацията,можете да ни изпратите имейл адреса, с който искате да ви регистрираме ние. Дискусиите във форума можете да следите както на посочената страница, така и чрез имейлите, които ще получавате. Пишете ни в така създадения пощенски списък, и дайте своето мнение. Може ли списъкът и новият сайт да служат като място за обмен на информация и ресурси?

Както вече ви информирахме, семинарът за учредяване на мрежата ще се проведе на по-късна дата, в началото на месец януари 2016 г. Организации, заявили вече своето участие, да очакват покана за събитието. Регистрираните във форума ще информираме подробно за всички текущи и предстоящи дейности по проекта, в които могат да се включат.
Не се притеснявайте да ни пишете във форума, ние очакваме вашите идеи и предложения!

Екип по проекта