Тихи хора — силно въздействие

Анотация: 

Лиценз за успешен живот без излишен шум
Умеете ли добре да изслушвате и обмисляте, преди да отговорите? Обичате ли да останете сами след напрегнатия и изпълнен със срещи ден? Тогава вероятно сте от тихите хора, които предпочитат сдържаността пред шумната изява.
От "Тихи хора - силно въздействие" ще разберете как да приложите в личен или професионален план вашите силни страни - концентрация, аналитично мислене или упоритост. Изпитани стратегии ще улеснят контактите ви с другите, участието в съвещания, изявите на ораторската трибуна и провеждането на дискусии, както и преодоляването на препятствия и затруднения. Ще научите как успешно да действате като тих ръководител - при това по ваш собствен и неповторим начин. Различията между интровертите и екстровертите са представени разбираемо и са илюстрирани с многобройни примери.
Общуването със семейството и приятелския кръг също е разгледано от интровертна гледна точка. Авторката съветва как успешно да живеете самостоятелно или с партньор и как да контактувате с интровертни и екстровертни деца.

Силвия Льокен има дългогодишна преподавателска и изследователска практика като дипломиран езиковед и сертифициран коуч и повече от десетилетие заема различни ръководни позиции в Германската служба по академичен обмен, като работи и в Япония. След 2003 г. съветва и съпровожда тихите хора.

Издание: 
Второ издание
Език: 
Български
Издателство: 
Година на издаване: 
2016
Местоиздаване: 
София
Вид на документа: 
Word
Състояние на текста: 
Коригиран
Бележки: 
Архивът съдържа файлове във формат doc и txt