Да задвижим нещата

Изкуството да сме продуктивни без стрес
Анотация: 

В свят, който се характеризира с рязко увеличение на комуникативността и отговорността, вчерашните методи за задържане на върха просто не действат. Консултантът-ветеран на ръководни кадри Дейвид Алън признава, че „управлението на времето" става безполезно в момента, в който нарушите програмата си, „установяването на приоритети" губи смисъл, когато ви пропадне електронната поща, „методите за елиминиране на протакането" не действат, ако сте си поставили неясни цели. Вместо всичко това, Алън споделя с читателя своята проверена в практиката стратегия, чиито предимства от години популяризира на различни семинари. Каква е тайната на „Да задвижим нещата"? Релаксацията, отпускането, душевното спокойствие...
Формулата на Алън е проста: нашата способност да бъдем продуктивни е правопропорционална на способността ни да релаксираме. Само с ясен ум и добре организирани мисли ние можем да постигнем освободената от стрес продуктивност, да освободим своя творчески потенциал.
„Дейвид Алън освобождава работохолиците, Той ме научи как да определям приоритетите в своята работа, а след това да се радвам на икономията на време и пари, която съм реализирал. Всеки читател на тази книга може да приложи наученото от нея в пряката си работа и личен живот,"
Стивън П. Маджи, професор по икономика в Университета на Тексас, Остин

Език: 
Български
Издателство: 
Година на издаване: 
2002
Местоиздаване: 
София
Вид на документа: 
Word
Състояние на текста: 
Коригиран
Бележки: 
Архивът съдържа файлове във формат doc и txt